fbpx
+45 31 59 57 00 odense@lokalbolig.dk

VELKOMMEN TIL TÅRUP STRAND

-Fuldt byggemodnet & højt beliggende

Tårup Strand er en eksklusiv sommerhusudstykning syd for Nyborg, højtbeliggende med udsigt over storebælt. Her har De mulighed for at købe en attraktiv grund med fælleseje af badebro. Grundene er fuldt byggemodnet, og alt er klar til at De kan opføre et sommerhus efter eget valg. Byggemodningen har omfattet kloakering, nedgravning af forsyningsrør og kabler, etablering af veje, grønne områder, søer og badebro, mv.

Fibernet

Der er også nedlagt rør til fibernet af Energi Fyn, dette muliggør bredbåndsstik med høj hastighed, samtTV kanaler.Dette ser vi som et plus i en moderne sommerhusudstykning.

Nedenunder kan de klikke på ikonet og se lokalplanen for området, her er der nyttige oplysninger om byggehøjder, kvadratmeter, grundkort mv.

2 glade sommerhusejere ved Tårup Strand

Bente & Bjarne

Vi valgte at købe sommerhusgrund i Tårup Strand ud fra en vurdering af, at det er et meget fredeligt område. Desuden er det ikke “bare” en sommerhusgrund, tæt på stranden, men det er også en grund tæt på naturen, tæt på åbne marker og med udsigt over et flot bakkelandskab. Med andre ord: et oplagt sted, hvadenten man er til badelivet, eller ønsker at være tæt på naturen.

Andre plusser er, at Tårup Strand ligger tæt på indkøbsmuligheder i enten Nyborg eller Ørbæk.

Og – til sidst – så valgte vi at købe en grund og selv få bygget et fritidshus, fremfor at købe et “brugt” hus, fordi vi derved kan få et fritidshus helt efter vores egne ønsker.

Mette & Thomas Dose

Vi havde længe ledt efter en sommerhus grund, men kunne ikke rigtig finde en grund, som havde det vi ønsker. Nemlig stilhed, tæt til indkøb i Nyborg eller Ørbæk, tæt på vandet og udsigter over markerne.

Det fandt vi i Tårup Strand og Flemming fik forhandlede en god aftale for begge parter, så både sælger og køber var glade.

Vi har nu fået bygget vores hus og har ikke fortrudt et sekund. Det er et rigtig dejligt område og vi kan kun anbefale andre at besigtige dette. 

Download Lokalplan

Du kan se hele lokalplanen for Tårup Strand her

Områdets Galleri

Med høj beliggenhed og front ud mod Storebælt, får man en rolig og helt fantastisk udsigt
Se lidt billede og video fra området og naboerne som er med til at skabe hyggelige og smukke rammer